Välkommen till år 2022!

Ett synnerligen Gott Nytt År tillönskas såväl befintliga som (förhoppningsvis) tillkommande medlemmar i Historiska föreningen i Kronobergs län!

Som brukligt startar vi verksamhetsåret med ett årsmöte, närmare bestämt torsdagen den 17 februari kl 16.00, Galaxen, Växjö Stadsbibliotek. Mer detaljerad information om årsmötet samt en kallelse till detsamma kommer att i god tid skickas ut till föreningens medlemmar. Samma datum kl 18.00 äger också vårens första föreläsning rum.

Precis som vi brukar kommer vi att under våren 2022 erbjuda tre föreläsningar: den 17 februari, 16 mars och 5 april. För inträde till dessa krävs att du antingen är medlem i föreningen, vilket kostar 200 kr för hela året, eller att du löser enskild avgift (60 kr) vid respektive föreläsning.

I samband med respektive föreläsningstillfälle kan du betala inträde/årsmedlemskap antingen via Swish (070 28 29 699) eller kontant. Medlemskap för hela året kan också betalas på föreningens plusgirokonto 436 72 14-6.

Pandemiläget är som säkert de flesta vet ganska osäkert i skrivande stund. Vi planerar för fysiska föreläsningar, men också i vår med begränsat antal besökare och obligatorisk föranmälan! Vi reserverar oss självklart för nya restriktioner och rekommendationer och information om eventuella förändringar kommer i så fall att kommuniceras via mejl och via vår hemsida. Vi hoppas och tror som tidigare att våra besökare är fullvaccinerade – gärna med en tredje dos vaccin! – och vi håller självklart också avstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *